Sunniva Grotnes - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Senior Prom

Søndag, 30. April

Hei alle sammen! Nå har sommeren jammen kommet til Allentown. Vi åpnet bassenget forrige uke og jeg tok mitt første bad på lørdag. Elsker å ha basseng i hagen! Målet de neste to månedene er å lære meg å stupe ordentlig, så kan jeg imponere i syden senere i sommer. Hele uken har det vært 25 grader +, og vanligvis med denne temperaturen i Norge hadde alle spradet rundt i shorts og sommertopper. Jeg har ikke brukt shorts én dag på skolen engang, fordi jeg føler egentlig ikke at det er varmt nok (?) haha. Jeg har helt klart justert meg til klimaet her. 

Nå er det mai og trist nok har jeg ikke fri 1. eller 17. mai, så jeg misunner alle i Norge! Men det går egentlig greit fordi jeg var så mye borte fra skolen i April. Jeg har heller ikke tentamener og eksamener slik som i Norge. Vi har finals, som man må ta hvis man har under karakteren A i et fag. Så for min del blir jeg sikkert å ta finals i Engelsk, Fransk og Historie. Likevel er de ikke like ille som eksamen i Norge, fordi det er bare en stor skriftlig prøve, der mesteparten er multiple choice. 

Forrige helg dro vi til dette iskremstedet som hadde fantastisk iskrem! 

Processed with VSCO with a5 preset

 

Torsdag 11. Mai

Satte meg ned for å skrive et innlegg til dere og fant dette liggende og upublisert, så bestemte meg bare for å kombinere alt i et stort innlegg :)

Jaa, hva har skjedd siden sist? Jeg ble spurt til Prom, som er et ball for alle seniors på skolen min, men alle har mulighet til å ta med en date som ikke er senior. Siden jeg er junior i år ble jeg kjempeglad for å få dratt og denne opplevelsen. Jeg ble spurt forrige helg, en uke før ballet, så da var det bare å hive seg ut på shopping! På søndag brukte jeg litt over 4 timer på å finne alt, og det er masse! Kjole, sko, smykker, sminke, veske. I tillegg skal jeg ordne neglene og håret mitt på en salong før ballet på lørdag, så dette går det en del penger til. Jeg er så utrolig fornøyd med kjolen min, den er virkelig helt perfekt.

Beklager så masse for alt rotet på bildet til venstre, haha. Men kjolen sitter som et skudd og jeg føler meg så utrolig fin i den, så det er som om den er lagd for meg. Som jeg nevnte ovenfor er ballet på lørdag, altså i morgen. Hår/Negle-timen min er klokken ti på morgenen, og der er jeg sikkert et par timer, før jeg kommer hjem, jeg må sminke meg, før jeg blir hentet og vi drar for å ta bilder. Selve ballet begynner klokken 18, og varer til rundt 22. Deretter er det Post-Prom på selve skolen, som varer fra halv 12 til 5 om morgenen. Og når jeg kommer hjem på søndag er det morsdag i statene, så søvn blir det ikke mye av. Men jeg gleder meg så så masse og det kommer til å bli så artig. Jeg skal selvfølgelig poste masse bilder, så det kommer i neste innlegg, i tillegg til min opplevelse av Amerikansk Prom! 

hits